Ruoka & Juoma

Lounas

Vaihtuva Luonto Lautasella-lounas saa inspiraationsa suomalaisesta luonnosta, villiyrteistä sekä luomu- ja lähiruoasta. Siihen sisältyy runsas kasvispainotteinen salaattipöytä kauden kasviksista, useita herkullisia pääruokavaihtoehtoja, lämpimiä lisukkeita pääruoalle, herkullinen viikon keitto ja talon leipävalikoima ja levitteet sekä makea jälkiruoka. Kaiken kruunaa kupillinen luomukahvia tai -teetä. 

Kaikki ravintolassa käyttämämme raaka-aineet ovat puhtaita, raikkaita ja maukkaita. Huomioimme erikoisruokavaliot, ja saatavilla on aina sekä gluteeniton että vegaaninen vaihtoehto.

Aikuiset 19,90€ | Lapset 4v. – 7v. 8,70€ | Lapset 8v. – 12v. 13,50€

Lounas on tarjolla aukioloaikojen puitteissa klo 11.00 – 16.00

Maistuisiko illallinen kansallispuiston kupeessa?

Ravintola Haltiassa katetaan pöydät illallisen merkeissä perjantaisin ja lauantaisin klo 17.00 – 20.00. Ruokarakkaudella ja kauden vaihtuvia makuja käyttäen suunnitellut Illallismenumme soveltuvat jokaiselle syöjälle ikää katsomatta. Rauhallinen illallishetki Nuuksion kansallispuiston sydämessä kruunaa mainiosti aktiivisen ulkoilupäivän ja antaa mahdollisuuden ladata akkuja kansallispuiston maisemissa.

Erikoisruokavaliot huomioimme tunteella ja taidolla, ja myös illallisella tarjoamme aina sekä vegaanista että gluteenitonta vaihtoehtoa. Meillä voit nauttia myös lasillisen kuplivaa tai paikallista olutta, näköalaterassilla tietenkin. Tervetuloa nauttimaan!