Juhla- ja kokoustilat

Haltia on luonnon keskellä, mutta myös lähellä kaupungin kuhinaa. Se sijaitsee vain 35 minuuttia Kiasmalta tai Helsinki-Vantaan lentokentältä. Se on siis sopivan kaukana, jolloin keskustan vilske ja ruuhka ei sinne kuulu ja puhdas luonto on saavutettavissa koska tahansa päivän aikana, samalla se on myös sopivan lähellä. 

Haltian juhla- ja kokoustilat ovat korkeatasoisella tekniikalla varustettuja inspiroivia tiloja moneen eri tarpeeseen. Oli mielessäsi sitten konferenssi, kokous, seminaari, juhlat tai virkistyspäivä, Haltia tarjoaa upeat puitteet tapahtumallesi Nuuksion luonnossa, jota pystyy myös hyödyntämään myös päivän aktiviteeteissa. Kaikki tarpeellinen luonnonkauniissa paketissa Haltiassa!

150 hlö + terassi 72 hlö

230 m² + TERASSI 150 m²

Ravintola Haltia

Ravintola Haltiaan kuuluu valoisa ravintolasali 230 m² sekä 150 m²:n moderni katettu terassi, jolta avautuu upea järvinäköala Nuuksion Pitkäjärvelle. Ravintola Haltia kestitsee jopa 150 juhlavierasta ilman ahtauden tuntua. 

Tila on mahdollista jakaa myös erillisiksi, pienemmiksi kokoustiloiksi pienempiä ryhmiä varten. Kabinetit Päivölä ja Boassu on luotu täydellisiksi yksityistilaisuuksia varten, mutta ne voidaan myös yhdistää yhdeksi avaraksi kabinetiksi.

16-35 hlö

42 m²

Päivölä on suomalaisessa kansantarustossa esiintyvä paikka, jossa järjestetään suuret pidot, toisinaan kutsuttu jopa ”jumalten juomingeiksi”. Kabinetti siis soveltuu jo pelkästään nimensä puolesta täydelliseksi tilaksi vaikkapa virkistyspäivää tai yritysjuhlia varten. Päivölä on erillinen kabinetti ravintolasalin yhteydessä ja yksityiseltä terassialueelta pääsee ihastelemaan Nuuksion kansallispuistoa. Tila on kooltaan 42 m² ja eri pöytämuotojen ansiosta sen voi järjestää vapaasti ryhmän tarpeiden mukaan. Tämä kabinetti soveltuu max. 25 henkilölle.

28-56 hlö

63,5 m²

Kabinetti Boassu

Kabinetti on saanut nimensä kodan peräosasta, boassusta eli posiosta. Ilmeisesti kodan peräosa oli saamelaisille pyhä paikka ja saamelaisessa kulttuurissa ”pyhällä” on taipumus paikantua. Kabinettiin mahtuu jopa 56 henkilöä ja se soveltuu erilaisiin yksityistilaisuuksiin erinomaisesti. Boassu löytyy Haltian ravintolasalin rauhallisimmasta osasta. Haltian sijainti luonnon siimeksessä näkyy myös Boassun materiaaleista ja tunnelmallisesta kuvaseinästä. Tilasta on myös erityinen näkymä päänäyttelysaliin, jonka taidetta voi ihastella vaikkapa kokouksen aikana.

Kokous- ja juhlatilat

Jopa 200 hlö

225 m²

Haltiasali

Avara monitoimiauditorio muuntuu tasalattiaisena sekä kokous että illalliskäyttöön, miksei myös näyttelysaliksi! Korkealuokkainen äänentoisto palvelee erinomaisesti musiikillisia esityksiä, elokuvia ja puheita. Siksi auditoriossa järjestyy niin seminaarit, esitykset, konsertit kuin elokuvanäytännöt. 

Auditorion etuseinälle saa tarvittaessa avattua näkymän Nuuksion Pitkäjärven upeaan maisemaan, joka sopii hyvin taustaksi kokoukselle tai vieraiden ihailtavaksi. Haltiasalin käynti tapahtuu 1. kerroksen eli sisääntulokerroksen aulasta. Auditioriosta pääsee tarvittaessa myös oman sisäänkäynnin kautta Ravintola Haltian ylätasanteelta sekä oma yksityinen ulko-ovi käytettäväksi.

650,00€ / 4 h

10-20 hlö

38 m²

Saivo

Saivo tarjoaa raikkaan työskentelytilan jopa 12 hengen tiimille! Isoista ikkunoista avautuu kuvankaunis maisema Nuuksion Pitkäjärvelle. Saivossa on modernin ja avaran työskentelytilan lisäksi yksityinen wc sekä kompakti keittonurkkaus. Ja hei! Tiimipäivää voi jatkaa rennoissa merkeissä varaamalla erikseen Saivon saunan illalle.

Tilan nimi “Saivo” tulee saamen kielestä. Sanalla on monta merkityksiä, mutta tyypillisimmin se tarkoitti erityisen kalaisaa tai pyhää järveä.

76,00€ / h

Otso & Tarvas

Useimpien ryhmien tilatoiveet ratkeavat Otsossa ja Tarvaksessa. Skandinaavisen konstailemattomat kokoustilat sopivat erinomaisesti kokousten, koulutusten, työpajojen ja seminaarien järjestämiseen. Rauhallisissa tiloissa on mahdollisuus luovaan työskentelyyn ilman kaupungin häiritsevää hälinää. Kuvankaunis maisema molempian kokoustillojen ikkunoista Nuuksion Pitkäjärvelle kruunaa kokouskokemuksen. Kummankin tilan suositeltava henkilömäärä on 10–20 henkilöä. 

Suuremman tilan toivossa Otson ja Tarvaksen voi yhdistää yhdeksi isoksi kokoustilaksi!

Yksittäin varattaessa 76,00€ / h

Muut tilat

Päänäyttelysali

Haltian päänäyttelyssä kaikenikäiset voivat kokea vuodenaikojen taian ja luonnon luomisvoiman maustettuna ripauksella kalevalaista mytologiaa. Päänähtävyytenä on jättimäinen luontopanoraama: Haltian Viisi vuodenaikaa -niminen 18 metriä leveä panoraamaseinä tarjoaa kokonaisvaltaisen luontoelämyksen, joka johdattaa sinut Saaristomereltä tuntureiden laelle ja kaikkiin Suomen 41 kansallispuistoon.

Päänäyttelysali on vuokrattavissa ja soveltuu erinomaisesti mm. lanseeraus-, palkitsemis- ja  cocktailtilaisuuksiin sekä konsertteihin, illallisiin, paneelikeskusteluihin ja striimauksiin. Kaunis tila on suunniteltu vaikuttavien ja ikimuistoisten hetkien järjestämiseen. Asiakkaan omaa materiaalia on mahdollista esittää päänäyttelysalin panoraamaseinällä ja muilla pinnoilla. Akustiikka on huippuluokkaa ja vain mielikuvituksesi asettaa sille rajat!

Tilaan voidaan järjestää katettu illallinen noin 40 henkilölle tai cocktail-tilaisuus jopa 200 henkilölle.

Aarnituli

Aarnitulen tulipaikka sijaitsee vain 400m päässä Haltiasta, metsäisessä ympäristössä Päivättärenpolun varrella. Siihen kuuluu nuotiokehä ja kolme katoksellista pöytäryhmää, joihin mahtuu istumaan noin 30 hlöä. Aarnituli on täydellinen lisä virkityspäivään tai tiimin ryhmäytymistä varten. Aarnitulen voi varata käyttöönsä arkisin klo 14 alkaen ja viikonloppuisin mihin aikaan tahansa. Kesäkaudella Aarnituli on varattavissa ilman rajoituksia. 

Huomioitavaa ennen varausta:

Varaustulipaikka on anniskelualue, jolla omien alkoholijuomien nauttiminen on kiellettyä ja leiriytyminen Aarnitulen varaustulipaikalla on kielletty.

50,00€ / 3 h

Kokouspaketit

Valmiiksi suunniteltu ja laadukas kokonaisuus kokouspäivälle on helpoin vaihtoehto sinulle, sillä me hoidamme kaiken valmiiksi! Aarni-kokouspaketti on varattavissa 18.3.-31.12.2024.

Mitä kokouspakettiin kuuluu? 

Kokoustila valitaan osallistujamäärän mukaan 10-180 henkilölle. Käytössänne ovat kokoustekniikalla varustellut modernit yksityiset tilat Haltiassa ja kuvankauniit maisemaikkunat Nuuksion Pitkäjärvelle.

 • Aamukahvi tai tee sekä talon suolainen
 • Luonto lautasella – lounas ravintolasalissa 
 • Iltapäiväkahvi/tee ja talon makea
 • Vierailu Haltian näyttelyissä veloituksetta

Aarni – kokopäivän kokouspaketin minimiveloitus tehdään 10 hengen mukaan. Mikäli tulossa on pienempi ryhmä, ole yhteydessä myyntiin ja pyydä tarjous.

819,00€ / 8 h

Hinta sisältää 10 henkilöä. Tämän yli menevät henkilöt hintaan 81,90€

Luo enemmän elämyksiä ja iloa lisäloitsuillamme!
Metsänhaltian noutopöytäaamiainen
Loimu-kahvit kodalla
Lettukestit luonnon sylissä
Opastettu vierailu Haltian elämysnäyttelyssä

Laadukkaista ja ruokarakkaudella suunnitelluista tarjoiluista vastaa Ravintola Haltia, Delicatessen Ravintolapalvelut.

Vietä puolikas päivä Haltian kauniissa tiloissa kokouksen muodossa. Me huolehdimme ohjelmasta ja tarjottavista, jottei sinun tarvitse! Outa-kokouspaketti on varattavissa 18.3.-31.12.2024.

Mitä kokouspakettiin kuuluu? 

Kokoustila valitaan osallistujamäärän mukaan 10-180 henkilölle. Käytössänne ovat kokoustekniikalla varustellut modernit yksityiset tilat Haltiassa ja kuvankauniit maisemaikkunat Nuuksion Pitkäjärvelle.

 • Aamukahvi tai tee sekä talon suolainen TAI vaihtoehtoisesti iltapäiväkahvi tai tee ja talon makeaa
 • Luonto lautasella – lounas ravintolasalissa 
 • Vierailu Haltian näyttelyissä veloituksetta

Puolenpäivän kokouspaketin minimiveloitus tehdään 10 hengen mukaan. Mikäli tulossa on pienempi ryhmä, ole yhteydessä myyntiin ja pyydä tarjous.

549,00€ / 4 h

Hinta sisältää 10 henkilöä.Tämän yli menevät henkilöt hintaan 54,90€

Luo enemmän elämyksiä ja iloa lisäloitsuillamme!

 • Metsänhaltian noutopöytäaamiainen
 • Loimu-kahvit kodalla
 • Lettukestit luonnon sylissä
 • Opastettu vierailu Haltian elämysnäyttelyssä